KASVOHOIDOT
Takaisin
VARTALOHOIDOT
Takaisin
VARTALOHIERONTA
Takaisin
KASVO- JA PÄÄHIERONTA
Takaisin
SARJAHOIDOT & PAKETIT
Takaisin
Yourtime tiimimme
Olemme aina iloisia nähdessämme teidät
 • ANASTASIA
  Koulutettu hieroja, kasvojen Chiromassage-hieronnan asiantuntija
  "Juuri Chiromassage-hieronnasta alkoi minun kiinnostukseni hierontaan. Olen aina nauttinut työskentelystä ihmisten kanssa, työstä, jossa näen työn tuloksen ja sen merkityksellisyyden. Olen myös aina pitänyt hieronnasta ja monien vuosien ajan se on ollut vain harrastukseni. Eräänä päivänä, päätin osallistua kasvojen Chiromassage-hieronnan kurssille. Sitten innostuin opiskelemaan lisää ja lisää ja lopuksi minusta tuli koulutettu hieroja. Työssä käytän aina asiakaslähtöistä periaatetta. Kohtelen asiakkaitani kuten haluaisin itseäni kohdeltavan."
 • INNA
  Valeologi, hieroja ja kosmetologi. Sertifioitu korkeatasoisen kosmetiikka- alan asiantuntija
  "Nimeni on Inna ja olen kosmetologi YourTime kauneushoitolassa. Minulla on kaksi terveysalan tutkintoa: korkea-asteen sekä perusasteen tutkinto. Matkani kohti kosmetologin uraa on alkanut hieronnasta ja vuodesta 2012 olin toiminut myös hierojana (klassinen-, thai-, hunaja- sekä jalkahieronta, kuppaus, Sothys- kasvohieronta). Viime vuosina olen syventynyt kosmetologiaan ja olen Sothysin ja Bernard Cassieren LUX-tasoisen kosmetiikkaan sertifioitu asiantuntija. Teen myös vaativampia esteettisiä toimenpiteitä kuten injektiohoidot. Pidän tärkeänä ylläpitää ja päivittää taitojani, joten säännöllisesti osallistun jatkokoulutuksiin."
 • TANJA
  SKY-kosmetologi ja hieroja
  "Nimeni on Tanja Huttunen. Mielestäni on tärkeää ylläpitää kauneutta luonnollisilla menetelmillä, kuten kasvohieronnalla, rentoutumisella, peruskauneushoidoilla sekä terveillä elämäntavoilla. Uskon siihen, että kosmetologin missio on tehdä luonnollisesta kauneudesta taas trendikästä, ja että kaikkia ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä ei tarvitse piilottaa vaan hyväksyä niitä osaksi itseään, sillä jokainen yksityiskohtasi tekee sinusta sinut. Työni päätavoitteena on saada iho raikkaaksi ja luonnollisen kauniiksi, jotta kasvot näyttää hoidetuilta ja levänneiltä."