HIERONTA

Palvelut ja hinnasto
Kauneushoitola on avoinna ajanvarauksella ja
sopimuksen mukaan (ma – su).
Aurinkotuulenkatu 4, Helsinki
Takaisin
  • ANASTASIA
    Koulutettu hieroja, kasvojen Chiromassage-hieronnan asiantuntija

    "Juuri Chiromassage-hieronnasta alkoi minun kiinnostukseni hierontaan. Olen aina nauttinut työskentelystä ihmisten kanssa, työstä, jossa näen työn tuloksen ja sen merkityksellisyyden. Olen myös aina pitänyt hieronnasta ja monien vuosien ajan se on ollut vain harrastukseni. Eräänä päivänä, päätin osallistua kasvojen Chiromassage-hieronnan kurssille. Sitten innostuin opiskelemaan lisää ja lisää ja lopuksi minusta tuli koulutettu hieroja. Työssä käytän aina asiakaslähtöistä periaatetta. Kohtelen asiakkaitani kuten haluaisin itseäni kohdeltavan."

  • KATARIINA
    Koulutettu hieroja
    "Valmistuin hierojaksi Virossa vuonna 2012 ja Suomessa vuonna 2020 (Suomen hierontakoulu). Suomessa minut on merkitty Teveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterin (Valvira) nimikesuojattuna koulutettuna hierojana. Käyn jatkuvasti parantamassa taitojani. Klassisen hieronnan lisäksi teen aroma-, kuumakivi -, lymfa-, lasten- ja yrttinyyttihierontaa aurinkoisella ja tavoitelähtöisellä asenteella. Tervetuloa tutustumaan ja nautimaan hoidosta!"

MAKSUTAVAT

Yleisimmät maksukortit,
käteinen sekä MobilePay.

Klassinen hieronnan voi maksaa meillä myös seuraavilla henkilöstöetujen mobiilisovelluksilla niiden asianomaisten käyttöehtojen mukaisesti:

ePassin Hyvinvointiedulla
Smartumin Hierontasaldolla
Edenred Hierontaedulla

Huomioithan:

Henkilöstöeduiksi tarkoitetuilla maksutavoilla ei voi maksaa muita hierontoja ja etu on henkilökohtainen. Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksuvälineeksi hierontaan.