HIERONTA

Palvelut ja hinnasto

Kauneushoitola on avoinna ajanvarauksella ja
sopimuksen mukaan (ma – su).

Aurinkotuulenkatu 4, Helsinki
VARTALOHIERONTA
Takaisin
KASVO- JA PÄÄHIERONTA

Takaisin
HOITOPAKETIT

Takaisin
  • ANASTASIA
    Koulutettu hieroja, kasvojen Chiromassage-hieronnan asiantuntija

    "Juuri Chiromassage-hieronnasta alkoi minun kiinnostukseni hierontaan. Olen aina nauttinut työskentelystä ihmisten kanssa, työstä, jossa näen työn tuloksen ja sen merkityksellisyyden. Olen myös aina pitänyt hieronnasta ja monien vuosien ajan se on ollut vain harrastukseni. Eräänä päivänä, päätin osallistua kasvojen Chiromassage-hieronnan kurssille. Sitten innostuin opiskelemaan lisää ja lisää ja lopuksi minusta tuli koulutettu hieroja. Työssä käytän aina asiakaslähtöistä periaatetta. Kohtelen asiakkaitani kuten haluaisin itseäni kohdeltavan."

  • TANJA
    Kosmetologi ja hieroja
    "Nimeni on Tanja Huttunen. Mielestäni on tärkeää ylläpitää kauneutta luonnollisilla menetelmillä, kuten kasvohieronnalla, rentoutumisella, peruskauneushoidoilla sekä terveillä elämäntavoilla. Uskon siihen, että kosmetologin missio on tehdä luonnollisesta kauneudesta taas trendikästä, ja että kaikkia ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä ei tarvitse piilottaa vaan hyväksyä niitä osaksi itseään, sillä jokainen yksityiskohtasi tekee sinusta sinut. Työni päätavoitteena on saada iho raikkaaksi ja luonnollisen kauniiksi, jotta kasvot näyttää hoidetuilta ja levänneiltä."

MAKSUTAVAT

Yleisimmät maksukortit,
käteinen sekä MobilePay.

Klassinen hieronnan voi maksaa meillä myös seuraavilla henkilöstöetujen mobiilisovelluksilla niiden asianomaisten käyttöehtojen mukaisesti:

ePassin Hyvinvointiedulla
Smartumin Hierontasaldolla
Edenred Hierontaedulla

Huomioithan:

Henkilöstöeduiksi tarkoitetuilla maksutavoilla ei voi maksaa muita hierontoja ja etu on henkilökohtainen. Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksuvälineeksi hierontaan.